0 - 100 Km/U - 7,2 sec.

VOL ELECTRISCH

CARBON / ALU

De BMW i3 heeft tal handige plekjes om spullen in op te bergen. Eén van die plaatsen is voor veel mensen niet geweten, zelfs als ze de auto al meerdere jaren hebben. 

We hebben al zoveel pasjes in onze portemonnee, en met de komst van een elektrische wagen komen er daar nog een aantal bij. Voor het opladen van de wagen via een laadpaal heb je natuurlijk de BMW - Chargenow pas, maar als je veel in Nederland rondrijdt, kun je maar beter ook een ANWB laadpas aanschaffen. En dan heb je ook nog de Fastned app op je smartphone. Verder heb ik ook voor de wasstraat een pasje en voor het parkeren bij Interparking. En waar stop je die pasjes als je ze eigenlijk toch alleen in je auto nodig hebt ? 

Bij de zonneklep aan de bestuurderszijde zit een handig lipje, daar je de laadpasjes makkelijk opbergen. Ik heb bij een vervangwagen wel al eens gezien dat de haak verkeerd om gemonteerd was. Ik weet niet of dat af fabriek zo gedaan was, of dat de garage deze al eens gedemonteerd had en verkeerd heeft terug geplaatst. Maar in elk geval vind ik het een handige plek en erg diefstalgevoelig is zo'n laadpas nu ook weer niet. Je kunt hem immers makkelijk blokkeren mocht het toch gebeuren en zo'n vaart zal het wel niet lopen aangezien we met onze elektrische wagens nog in de minimalistische minderheid zijn.